Om oss

Intresse och kunskap

Vårt mål är att kombinera de saker vi kan med de saker vi skulle vilja veta mer om. Det ger oss en sida som täcker allt mellan himmel och jord. Vi som driver sidan befinner oss i olika åldrar, har olika bakgrunder och kommer från helt olika yrken.

Vi är snickare, rörmokare, designers, IT-tekniker och specialister inom PR och Marknadsföring. Skillnaderna oss emellan blir sidans styrka. Samma sak gäller för det som förenar oss: Träning, hälsa, familjeliv, investeringar, resor, mat och exempelvis ett intresse för politik och juridik. Det ger oss en bredd som få matchar.

Vad vill du veta mer om? Vi vill alltid hitta ämnen som intresserar folk – oavsett område. Hur fungerat hemstädning med Rut-avdraget, hur hittar du en tandläkare som kan hjälpa dig att få friska tänder till bästa tänkbara pris, hur ska du gå tillväga för att renovera ditt badrum – och får du verkligen göra det? Vidare ska vi gå igenom mycket om familjer, relationer och hur man kan lyckas bli en både bättre partner och förälder. Det är frågor som vi brinner för.

Vi kommer inte att ducka för känsliga ämnen. Hur hanterar man en vårdnadstvist? Hur ska man gå vidare i samband med att en närstående avlider? Sidan har ett högt tak och vi kommer att blanda både tyngre och mer lättsamma ämnen.

Hur ser det ut i dagens Sverige och hur mår den enskilde individen? Vi ska ta reda på hur exempelvis stress påverkar oss och hur sociala medier kan göra våra liv bättre – och på samma gång sämre. Vad vi äter och hur vi rör oss påverkar vår hälsa och sett ur ett samhällsperspektiv – med medicinska kostnader – så finns all anledning att bidra med goda råd, tips och fakta även om dessa ämnen. Vi ska ge nycklar som låser upp dörrarna till en ökad kunskap – om det mesta. Välkommen hit!