Microsoft Office 2021 Professional Plus – perfekt för företaget

Microsoft Office 2021 Professional Plus är ett paket som innehåller det där lilla extra och som är en perfekt lösning för dig som exempelvis arbetar som konsult, som ofta har projektledning som en del av dina arbetsuppgifter – eller för ditt växande företag som vill ta nästa steg.

Microsoft Office 2021 Professional Plus inkluderar alla vanliga standardprogram och detta i form av uppdaterade versioner som möjliggör exempelvis redigering direkt i både Word och Excel. Utöver detta så har du även Publisher, Onenote, Outlook, Access, Teams och Skype for Business att använda dig av. Det finns alla verktyg som du behöver för att skapa en effektivt arbetsgång och för att du och dina kollegor ska kunna arbeta tätt tillsammans – oavsett var ni befinner er.

Flexibilitet och säkerhet i ett paket

Det är den stora fördelen med Microsoft Office 2021 Professional Plus: paketet ger företag de snabba fötter man behöver för att kunna konkurrera och för att kunna ta sig framåt i vår moderna tid. Paketet kan dels sömlöst växla mellan olika enheter och dels också användas på en fast kontorsplats, ute hos kund eller var man nu än vill arbeta.

Detta utan att det görs avkall på säkerheten. Microsoft Office 2021 Professional Plus för PC är en trygg lösning och som vanligt så erbjuder Microsoft alltid genomtänkta och trygga funktioner vad gäller säkerheten. Ingen utan behörighet kan komma åt känslig information och alla externa cyber- och virusattacker avvärjs på ett effektivt sätt.

Ett tips om du ska köpa Microsoft Office 2021 Professional Plus är att du väljer att göra det online. Dels så handlar det om betydligt lägre priser, men dels så kommer du även att få hjälp både med rådgivning, installation och med att implementera paketet i den egna verksamheten. Här har en enorm utveckling skett: idag är det bättre service online än i butik.