Homestyling Stockholm – lyckas med försäljningen 

Dags att sälja din bostad i Stockholm? Att göra den beryktade bostadskarriären är en dröm för många. Man köper en bostad, man bor där ett tag och sedan säljer man i rätt läge – till ett betydligt bättre pris. Sedan upprepar man processen och kan sluta upp med att bo i en riktigt fin lägenhet, eller ett hus, i ett attraktivt område i Stockholm. 

Detta har emellertid blivit betydligt svårare. Idag är det köparens marknad och du som säljare kan inte längre räkna kallt med att göra den där, tidigare självklara, vinsten i samband med en försäljning. Det går definitivt att sälja med vinst – och med en god sådan – men det kommer inte att ske automatiskt. 

En tjänst som kan bidra till större möjligheter är homestyling i Stockholm. Att välja ett företag inom homestyling i Stockholm ger dig en möjlighet att skapa en snackis och att just din bostad blir mer attraktiv än de andra som ligger ute till försäljning. 

Tips – så fungerar homestyling 

Homestyling i Stockholm leder ofta till ett högre försäljningspris. En rimlig sats att nämna handlar om 15 % högre slutpris och där kan man direkt se att det handlar om en riktigt bra investering. Här nedan tänkte vi titta lite närmare på homestyling och ge några snabba tips om hur denna tjänst fungerar – enligt följande:

  • Attraktivt för fler. Din bostad är säkerligen väldigt fin och snyggt inredd. Men det är för dig. Nyckeln med homestyling i Stockholm är att en bostad inreds för att tilltala alla andra. Det innebär att vissa möbler plockas undan, att nya tavlor kan hängas upp och att stylisten i övrigt försöker arbeta fram en röd tråd som skapar ett ha-begär hos spekulanterna. 
  • Inte personligt. Många som använder sig av homestyling i Stockholm upplever att man blir överkörd och att den egna stilen hamnar i skottgluggen. Det handlar inte om det: det handlar om att skapa en bostad där spekulanterna vill flytta in när de kommer in genom dörren – de ska inte känna sig som en gäst i din bostad. Det är inte personligt, det handlar om professionalism.